Collector Bank

Factoringoplossing voor continue groei

Collector Bank biedt een compleet scala aan factoringdiensten, inclusief American factoring  met en zonder regres, invoice discounting en exportfactoring. Ze gebruiken de oplossingen van Aptic om hun factoringactiviteiten te ondersteunen sinds 2009.

We vroegen Rikard Nordlund, de proceseigenaar, om zijn mening over de producten van Aptic en onze samenwerking.

Rikard Nordlund, Collector Bank

"We zouden de volumes die we vandaag hebben niet hebben kunnen beheren als we geen uitstekende oplossing hadden gebruikt."

Een oplossing die meegroeit met uw bedrijf

“Het systeem van Aptic is onze basis.  We zouden de volumes die we vandaag hebben niet hebben kunnen beheren als we geen uitstekende oplossing hadden gebruikt. We gebruiken de oplossing van Aptic al heel lang en het is met onze eigen ontwikkeling meegegroeid. We beoordelen onze leveranciers regelmatig, maar we       hebben geen reden gehad om het Aptic systeem te vervangen, omdat het voor ons heel goed werkt.”

Waardevolle samenwerking

Onze samenwerking met Aptic werkt ook erg goed. Onze contactpersoon, Lise-Lotte Persson, voelt zich meer een collega dan een leverancier. Ze heeft diepgaande kennis van ons vak en daarom brainstormen we vaak samen met haar over ideeën, bijvoorbeeld over nieuwe producten. 

Samenvattend zijn we zeer enthousiast over onze samenwerking met Aptic. Wanneer we andere klanten van Aptic ontmoeten op o.a. de Aptic Customer day, ervaren we dat de meesten erg tevreden lijken en een goede relatie hebben met Aptic, wat een goed teken is, concludeert Rikard Nordlund, procesmanager bij Collector Bank. 

 

Lees hier meerover de factoringoplossing van Aptic of neem direct contact met ons op; hello@aptic.net

Over Collector Bank

Collector is een challenger bank die financieringsoplossingen aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Ze bieden diensten en producten die kapitaal vrijmaken,    kansen creëren en ideeën realiseren. 

Het zakelijk aanbod omvat vastgoedleningen, bedrijfsleningen,

 factoring diensten,  voornamelijk gericht op het MKB. Evenals payment en checkout oplossingen. Het productenaanbod aan particulieren betreft persoonlijke leningen, betalen op rekening en deelbetalingen, creditcards en spaarrekeningen. 

Collector Bank heeft kantoren in Göteborg (hoofdkantoor), Stockholm (Zweden), Helsinki en Turku (Finland) en Oslo (Noorwegen). Het moederbedrijf Collector AB (publ) is genoteerd aan Nasdaq Stockholm.

Bezoek Collector Banks website