Collector Bank

Factoringlösning för kontinuerlig tillväxt

Collector är en utmanarbank som erbjuder finansieringslösningar för företags- och privatkunder.

Collector Bank erbjuder ett komplett utbud av factoringtjänster så som fakturaköp, med och utan regress, fakturabelåning och exportfactoring. De har använt Aptics lösningar för sin factoringverksamhet sedan 2009.

Vi bad Rikard Nordlund, processledare, att ge oss sin syn på Aptics produkter och på vårt samarbete.

Rikard Nordlund, Collector Bank

"Tack vare ett bra systemstöd kan vi hantera den stora volym av fakturor som vi har idag"

En lösning som växt i takt med vår affär 

”Aptics system är jätteviktigt för oss, vi hade inte klarat av de volymer vi har i dag om inte vi hade haft ett bra system i grunden. Vi har använt lösningen länge och den har verkligen växt i takt med oss och vår utveckling. Vi ser över våra leverantörer regelbundet men vi har inte haft något behov av att byta ut Aptics system då det fungerar väldigt bra.

Värdefullt samarbete

Vårt samarbete med Aptic fungerar också väldigt väl. Vår kontaktperson, Lise-Lotte Persson, känns mer som en kollega snarare än en leverantör. Hon har god kunskap om hela vår verksamhet och därför bollar vi ofta idéer med henne , exempelvis gällande nya produkter,.

Vi är sammanfattningsvis mycket nöjda med vårt samarbete med Aptic och när vi träffat andra kunder till Aptic på deras kunddagar upplever vi att de flesta verkar väldigt nöjda och har en bra relation till Aptic, det är ett bra tecken” avslutar Rikard Nordlund, processledare på Collector Bank.

 

Läs mer om Aptic’s factoringsystem här eller kontakta oss direkt; hello@aptic.net

Om kunden

Collector är en utmanarbank som erbjuder finansieringslösningar för företags- och privatkunder. De erbjuder tjänster och produkter som frigör kapital, skapar möjligheter och förverkligar idéer.

Företagserbjudandet omfattar fastighetskrediter, företagskrediter och factoring riktat främst till små och medelstora företag samt betalnings- och checkoutlösningar. Privatpersoner erbjuds privatlån, faktura- och delbetalningstjänster, kreditkort samt sparkonton.

Collector Bank har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors, Åbo och Oslo. Moderbolaget Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.

Besök Collector Banks hemsida