Collector Bank

Factoringløsning for kontinuerlig vekst

Collector Bank tilbyr et komplett utvalg av factoringtjenester som fakturakjøp, med og uten regress, belåning av fakturaer og eksportfactoring. De har brukt Aptics løsninger for sin factoring-virksomhet siden 2009.

Vi ba Rikard Nordlund, prosessleder, gi oss sine synspunkter på Aptics produkter og vårt samarbeid.

Rikard Nordlund, Collector Bank

"Takket være god systemstøtte, kan vi håndtere det store volumet av fakturaer vi har i dag"

En løsning som har vokst i takt med virksomheten vår

”Aptic sitt system er veldig sentralt for oss, vi hadde ikke klart å håndtere de volumene vi har i dag om ikke vi hadde hatt et godt system i bunnen. Vi har benyttet løsningen lenge og den har virkelig vokst i takt med oss og vår utvikling. Vi vurderer våre leverandører regelmessig og vi har ikke hatt noe behov for å bytte ut Aptic sitt system da det fungerer veldig bra.”

Verdifullt samarbeid

Vårt samarbeide med Aptic fungerer også veldig godt. Vår kontaktperson, Lise-Lotte Persson, oppleves mer som en kollega enn en leverandør. Hun har god kunnskap om hele vår virksomhet og derfor diskuterer vi ofte idéer med henne, for eksempel når det gjelder nye produkter.

Oppsummert så er vi veldig fornøyde med vårt samarbeid med Aptic og når vi har truffet andre kunder av Aptic på deres kundedager opplever vi at de fleste virker veldig fornøyde og har en god relation til Aptic, det er et godt tegn!” avslutter Rikard Nordlund, prosessleder på Collector Bank.

 

Les mer om Aptics factoringsystem her eller kontakt oss direkte; hello@aptic.net

Om kunden

Collector er en utforderbank som tilbyr finansieringsløsninger til bedrifts- og privatkunder. De tilbyr tjenester og produkter som frigjør kapital, skaper vekstmuligheter og bidrar til å realisere gode idéer.

Bedriftstilbudet omfatter eiendomskreditter, foretakskreditter og factoring først og fremst til små og mellomstore foretak samt betalings- og check-out løsninger til handelsvirksomheter. Til privatpersoner tilbys privatlån, faktura- og delbetalingstjenster, kredittkort og sparekonto.

Collector Bank har kontorer i Göteborg (hovedkontor), Stockholm, Helsingfors, Åbo og Oslo. Morselskapet Collector AB (publ.) er notert på Nasdaq Stockholm.

Besøk Collector Banks nettsida